Cases

Enorme omzet stijging door complete digitale strategie

David Management B.V.

Over de case

David Management is een vooraanstaand aannemersbedrijf dat streefde naar een grotere online aanwezigheid en verbeterde zichtbaarheid. Deze casestudy belicht de strategieën die zijn toegepast om de online prestaties te optimaliseren, waaronder de implementatie van een online strategie, de ontwikkeling van een nieuwe website en de creatie van boeiende projectvideo’s.

Doelen:

  1. Vergroten van online zichtbaarheid en merkherkenning.
  2. Verdiepen van klantbetrokkenheid via verschillende sociale mediaplatforms.
  3. Nieuwe website maken en optimaliseren voor zoekmachines (SEO).
  4. Creëren van pakkende content om de unieke projecten van David Management te presenteren.

Even binnen kijken

De aanpak

Voor de digitale transformatie van David Management hebben we niet alleen de focus gelegd op het vergroten van online zichtbaarheid, maar ook op het versterken van de digitale identiteit die hun passie voor vakwerk weerspiegelt. We hebben strategisch gebruik gemaakt van Google Analytics, SEA (Search Engine Advertising) en SEO (Search Engine Optimization) om de online prestaties te meten, gerichte advertentiecampagnes te voeren en de zoekmachinezichtbaarheid te verbeteren. De implementatie van onze op maat gemaakte social media strategie, de ontwikkeling van een cutting-edge website en het produceren van overtuigende projectvideo’s waren stappen die niet alleen online groei bevorderden, maar ook het verhaal van David Management vertelden.

Een nieuwe website creëren:

Bij Dusdatt hebben we onze creatieve krachten gebundeld om een nieuwe website voor David Management te ontwerpen. Deze digitale hub is nu een visitekaartje dat hun diensten, projecten en het unieke karakter van het bedrijf tot leven brengt.

Social Media in Actie:

Onze strategen hebben een social media plan opgesteld om David Management online te laten schitteren. Regelmatige updates, boeiende projectfoto’s en klantverhalen werden strategisch gedeeld om een gemeenschap rondom het merk te creëren. 

Project video’s voor impact:

Onze filmmakers hebben de bouwprojecten van David Management vastgelegd op camera. Deze visuele verhalen werden verspreid over de vernieuwde website en sociale media, waardoor potentiële klanten een kijkje konden nemen achter de schermen van het vakmanschap van David Management.

SEO en SEA Optimalisatie:

We hebben niet alleen de website geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), maar ook een slimme betaalde advertentiestrategie (SEA) ingezet om David Management bovenaan de zoekresultaten te plaatsen.

Het reslutaat

De impact van onze gezamenlijke inspanningen is niet alleen merkbaar in de toename van volgers op platforms zoals Instagram, Facebook en LinkedIn, maar ook in tastbare bedrijfsresultaten. David Management rapporteert een opvallende omzetstijging, aangedreven door de verbeterde online zichtbaarheid en klantbetrokkenheid. De toepassing van SEA heeft geleid tot een significante stijging van websiteverkeer, een toename van offerte aanvragen en een verbeterde positie in betaalde zoekresultaten. Bovendien heeft de razendsnelle website bijgedragen aan een verbeterde gebruikerservaring, wat resulteerde in verlengde bezoektijden en een hogere mate van betrokkenheid.

Breng jouw merk tot leven

Content & Design

Een video zegt meer dan 1000 woorden.

Ook sky-high gaan? 🚀