Online advertising

Vraag jij je af hoe je online ads inzet om de zichtbaarheid van je bedrijf te verhogen? Komt dat even goed uit, want wij weten als geen ander hoe je dit aanpakt. Samen met jou werken we enthousiast aan een sterke strategie. Zo creëren we een vruchtbare bodem voor je groeiende onderneming. 

Goede online advertising is speurwerk verrichten 

Als je precies weet waar het publiek naar op zoek is en daar slim op inspeelt, bereik je een groter publiek dan ooit tevoren. Wij gebruiken hiervoor:

social media ads

Search engine advertising (SEA)

SEA is een geweldige manier om snel resultaten te boeken voor je bedrijf. Het is een soort digitale speed dating – je wilt dat je bedrijf goed voor de dag komt, wanneer mensen zoeken naar een product dat jij aanbiedt. Met SEA zorg je dat je bedrijf bovenaan in de zoekresultaten verschijnt. Zo geef je potentiële klanten geen andere keus dan op je website te klikken. Bovendien kun je gericht adverteren, zodat je alleen mensen bereikt die écht geïnteresseerd zijn. Win-win, noemen we dat.

Lees meer over SEA bij Dusdatt.

Social media ads 

Adverteren op sociale media is de manier om je merk onder de aandacht te brengen aan de juiste mensen op de juiste plek. Denk aan sociale media als één grote markt, waar miljoenen mensen rondlopen op zoek naar dingen die ze leuk vinden. Jij wilt dat jouw merk opvalt. Met social media ads zorg je ervoor dat je ad op de juiste plek en bij de juiste mensen komt. Je kunt gericht adverteren, zodat je alleen mensen bereikt die echt geïnteresseerd zijn in wat jij aanbiedt. Probeer dat maar eens met een poster op straat.

Lees meer over Social Media Ads bij Dusdatt.

De kracht van verbinding

Wij zijn van mening dat verbinding de sleutel tot succesvolle online advertising is. Wie houdt er niet van een persoonlijke touch? Wanneer je klanten zich verbonden voelen met jouw merk, komen ze sneller terug voor meer. Maar het gaat niet alleen om het verbinden van klanten met jouw merk. Wij geloven ook dat een goede band met jou essentieel is voor een succesvolle samenwerking! Samen gaan we voor online groei. 

Jouw zichtbaarheid verhogen met online advertising?