Technische SEO

De achterkant van je website is net zo belangrijk als de voorkant. Zie technische SEO als het fundament van een huis: staat het stevig? Dan staat de rest ook solide. Met de technische expertise van Dusdatt keren we je website binnenstebuiten en sporen we de zwakke schakels op, om ze vervolgens effectief aan te pakken. Zo staat je website als een huis. 

Een goed begin is het halve werk

53% van de mensen verlaat een webpagina op hun mobiel als de website niet binnen drie seconden laadt. Juist, technische SEO is belangrijker dan je denkt. Eigenlijk net zo belangrijk als de content en online advertising. Zoekmachines geven een voorkeur aan websites die bepaalde technische kenmerken vertonen. Denk aan een beveiligde verbinding, een responsief ontwerp of een snelle laadtijd. Wij spitten je website door en gaan op zoek naar de zwakke schakels. 

Onze aanpak

Wij bekijken je website vanuit Google’s ogen, zodat we snel zien waar we aandacht aan moeten geven. Onze technische SEO-experts crawlen je website met professionele apparatuur en brengen de laadsnelheid in kaart. Ook kijken we naar de gebruiksvriendelijkheid, de structuur en techniek. We deinzen niet terug voor termen als LCP, SLL en sitemap en kennen de noodzaak van WCAG-richtlijnen en een logische url-structuur. Gelukkig maar! 

De cijfers liegen niet

Technische SEO geeft snel verbluffende resultaten. Met cijfers laten we jou zien hoe succesvol onze stappen zijn, dankzij formules zoals CTR en bounce rate. Ons bloed gaat sneller stromen van deze resultaten, elke keer weer. Samen gaan we op zoek naar de perfecte ingrediënten om jouw website te laten excelleren. Is jouw onderneming de volgende? 

Betere posities in google door technische seo?