Website laten maken

Wij maken professionele websites die jouw merk online tot leven brengen.

0
Dagen levertijd
0 ,-
Vanaf
0 %
Jouw eigendom

Betaalbare websites voor elk budget

Wil jij een professionele website laten maken, maar maak je je zorgen over de kosten? Geen zorgen! Bij ons heb je verschillende opties. Kies voor onze Basis websites als je snel online wilt zijn, Ready-To-Go websites voor ondernemers die verder willen gaan dan de basis of maatwerkoplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Wat je ook kiest, je kunt altijd rekenen op dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Geen gedoe, gewoon perfect geregeld!

Vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke lancering van je website, wij regelen het allemaal voor je. Je hoeft je geen zorgen te maken over technische details, ontwerpkeuzes of het opzetten van je website.

Wat je kunt verwachten

Dit vinden wij heel normaal

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen je volledig, zodat jij je kunt richten op waar je het beste in bent.

Mega snelle website

Snelle laadtijden voor de beste gebruikerservaring en een hogere ranking in Google.

SEO Geoptimaliseerd

Vanaf de lancering geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je vindbaarheid wordt verbeterd.

Responsive design

De perfecte gebruikerservaring voor je bezoekers op elk apparaat, van desktops tot aan smartphones.

Dynamisch ontwerp

Pas eenvoudig de lay-out van je website aan wanneer je een nieuwe look wilt.

Transparantie

Een helder proces vanaf het begin, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ready to go 🚀

Onze pakketten

Bij ons ben je altijd 100% eigenaar van jouw website.

Maak impact met jouw website

Dit is wat wij doen

Wij creëren binnen no-time jouw razendsnelle website die SEO-geoptimaliseerd is. Zo ben je verzekerd van een website die niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten oplevert.

Basis websites

Onze basiswebsites bieden een snelle en betaalbare oplossing voor wie een eenvoudige online aanwezigheid wil. Met een gebruiksvriendelijk ontwerp en essentiële functionaliteiten zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online zichtbaar is en professioneel wordt gepresenteerd.

Ready-To-Go websites

Onze bouwers creëren een budgetvriendelijke Ready-To-Go website voor wie snel online wil zijn, zonder te hoeven inleveren op kwaliteit. Met geoptimaliseerde snelheid, professioneel design en eenvoudige aanpasbaarheid zijn deze websites geschikt voor zowel starters als kleine bedrijven. 

Maatwerk websites

Bij een maatwerk website heb je meer mogelijkheden dan bij onze Ready-To-Go websites. Onze bouwers gaan aan de slag om een website te creëren die perfect aansluit bij jouw bedrijf, merk en doelstellingen. Wij zorgen ervoor dat jouw website een krachtige online aanwezigheid wordt die indruk maakt op jouw doelgroep. Met maatwerk ben je verzekerd van flexibiliteit, schaalbaarheid en een unieke uitstraling die je onderscheidt van de concurrentie.

Vraag maar raak!

Veel gestelde vragen

Het basiswebsitepakket is het meest eenvoudige en budgetvriendelijke optie. Het kan standaardfunctionaliteiten omvatten zoals een homepage, over ons pagina, contactformulier, enzovoort. Het Ready-To-Go websitepakket daarentegen bevat meer modules en design mogelijkheden. Dit pakket biedt meer functionaliteiten en flexibiliteit dan het basispakket.

Nee, hosting en onderhoud zijn niet verplicht. We bieden het als een optionele service aan voor een bedrag van 20 euro, maar het staat de klant vrij om ervoor te kiezen of niet. We raden het echter wel aan. Onderhoud is essentieel voor je website om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien en om de veiligheid te waarborgen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunnen eventuele problemen snel worden opgelost en blijft je website optimaal presteren

Je hoeft in principe geen materiaal aan te leveren, maar jouw input is van onschatbare waarde. Als je zelf mooie foto's hebt die je graag op je website wilt zien, zijn die van harte welkom. We schrijven tot 200 woorden per pagina en maken gebruik van rechtenvrije afbeeldingen. Om te beginnen hebben we alleen wat basisinformatie nodig over je bedrijf.

Ja, de website is gebruiksvriendelijk, zodat je zelf eenvoudig de inhoud van je website kunt bijwerken zonder technische kennis.

Ja, je kunt je bestaande domeinnaam gebruiken voor de nieuwe website. We kunnen deze voor je verbinden met de nieuwe website.

De tijd die nodig is om je website live te krijgen, hangt af van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het project en de snelheid van feedback en goedkeuring van de klant. We streven ernaar om je website zo snel mogelijk live te laten gaan nadat alle vereisten zijn besproken en goedgekeurd. Voor een BASIS-website duurt het gemiddeld 7 dagen.

Binnen no-time jouw eigen website?